Electrolux med det andra namnet

Zanussi är ett konkurrenskraftigt företag grundat av Electrolux, med syfte att sälja Electrolux produkter av god kvalitet till ett billigare pris.

Hos Zanussi hittar du vitvaror av högsta kvalitet. Med Zanussis nya teknologier, som finns i de dyraste modellerna på marknaden, kan du få kylskåp med intelligenta kylsystem och tvättmaskiner med skonsamma trummor som jämnar ut kläderna likadant varje gång. Zanussi tillverkar även diskmaskiner med vattenåtercirkulation, vilket ger mycket lägre vattenförbrukning.

Upphandling av reservdelar till vitvaror

Vi på CJDele.dk kommer därför också att hålla samma standard med våra reservdelar. Vårt urval av reservdelar är vanligtvis originalreservdelar, som är av bästa kvalitet för just din apparat. Vi har även handplockade icke-originalreservdelar, som ersätter originalreservdelen utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du inte kan hitta reservdelen till dina Zanussi-vitvaror i butiken betyder det inte att vi inte redan har den i lager eller inte kan skaffa den. Vårt team av duktiga specialister står redo att hjälpa dig att hitta reservdelen till din spiskåpa, diskmaskin, ugn, tvättmaskin-torktumlare, tvättmaskin eller kylskåp och i de flesta fall beror det helt enkelt på att reservdelen ännu inte har skapats online.