Grunden till Witt

Witt A/S grundades i grundarens eget privata hem 1993. När Witt A/S fortfarande var ett litet företag var det fokus på import av vitvaror som satte igång det hela. Då skedde allt via vitvaruhandlare och köksbutiker i Danmark. Sedan 1993 har företaget vuxit till en storlek där det inte räcker med ett extra rum från en privatbostad.

Witt bryr sig om sina anställda

Witts huvudkontor ligger nära Herning, där administration, lager, verkstad och möteslokaler är samlade i fem stora byggnader. Det finns många fördelar med att ha sina lokaler samlade på ett ställe.

Witt A/S vitvaruprogram

Men Witt är inte bara för import. Witt har satt ihop ett eget vitvaruprogram som består av spännande, effektiva och självklart användarvänliga produkter för dig som värdesätter effektiva vitvaror med bra kvalitet och morgondagens teknik.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi på CJDele.dk kommer därför också att hålla samma standard med våra reservdelar. Vårt urval av reservdelar är vanligtvis originalreservdelar, som är av bästa kvalitet för just din apparat. Vi har även handplockade icke-originalreservdelar, som ersätter originalreservdelen utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du inte hittar reservdelen till dina Witt A/S vitvaror i butiken betyder det inte att vi inte redan har den i lager eller inte kan skaffa den. Vårt team av duktiga specialister står redo att hjälpa dig att hitta reservdelen till just din spis, diskmaskin, ugn, juicepress, kyl eller fläkt och i de flesta fall beror det helt enkelt på att reservdelen ännu inte har skapats online.