Grunden till Kenwood

Kenwood grundades 1947 av amerikanen Kenneth Wood. Hans mål var att ta fram lyxprodukter för kök som var på väg att bli vardagsartiklar och vitvaror.

Namnet på företaget kommer från företagets grundare Kenneth Wood, vars mål var att producera lyxprodukter för kök, samt andra vitvaror som mikrovågsugnar, matberedare och mixers.

Kenwood bästsäljande vitvaror

Den mest sålda köksmaskinen från Kenwood är populära Kenwood Chef, som är en klassisk köksmaskin med en stor visp som automatiskt vispar innehållet i motsvarande skål. Sedan dess har tillverkningen av olika produkter utökats med bl.a. Kenwood Major, som också blivit något av en främling.

Upphandling av reservdelar till vitvaror

Vi på CJDele.dk kommer därför också att hålla samma standard med våra reservdelar. Vårt urval av reservdelar är vanligtvis originalreservdelar, som är av bästa kvalitet för just din apparat. Vi har även handplockade icke-originalreservdelar, som ersätter originalreservdelen utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du inte hittar reservdelen till dina Kenwood vitvaror i butiken betyder det inte att vi inte redan har den i lager eller inte kan skaffa den. Vårt team av duktiga specialister står redo att hjälpa dig att hitta reservdelen till just din mixer, matberedare, köttfärs, köksmaskin, juicepress eller bakmaskin och i de flesta fall beror detta helt enkelt på att reservdelen ännu inte har skapats online.