Grunden till Dyson

Hushållsapparatföretaget Dyson grundades år 1993. 1978 började James Dyson designa en ny sorts dammsugare, när hans egen sög mindre och mindre, där han får reda på efter att ha tagit isär dammsugaren att påsen var full av damm, så att dammsugaren tappade sugförmågan. James hade nyligen utvecklat ett industriellt cyklontorn som tog bort färgpartiklar från luften med hjälp av centrifugalkraft, där han undrade om han kunde göra samma funktion i en dammsugare.

James Dysons första dammsugare kallad "G-Force" såldes i Japan till ett pris av $2 000 per enhet. stycken efter att ha imponerat på japanerna med dammsugarens effektivitet och vunnit 1991 års internationella designmässa i Japan.

Efter den enorma framgången med G-Force-dammsugaren startade James Dyson sitt eget företag 1993, där han och hans anställda började tillverka en ny dammsugare. Denna nya dammsugare hette DC01, där DC stod för dubbelcyklon, vilket var den första dammsugaren i världen där sugkraften aldrig minskade.

Upphandling av reservdelar till vitvaror

Vi på CJDele.dk kommer därför också att hålla samma standard med våra reservdelar. Vårt urval av reservdelar är vanligtvis originalreservdelar, som är av bästa kvalitet för just din apparat. Vi har även handplockade icke-originalreservdelar, som ersätter originalreservdelen utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du inte hittar reservdelen till dina Dyson vitvaror i butiken betyder det inte att vi inte redan har den i lager eller inte kan få tag på den. Vårt team av duktiga specialister står redo att hjälpa dig att hitta reservdelen till just din dammsugare eller fläkt och i de flesta fall beror det helt enkelt på att reservdelen ännu inte har skapats online.